Nya bingosajter, omväxling förnöjer!

Det är alltid kul att prova på nya saker och oavsett om du är en van bingospelare eller ska spela för första gången så är det ju roligt med nya bingosajter! Antingen så söker man omväxling och så vill man prova på något nytt och fräscht eller så vill man prova på bingo på nätet och då är ju alla bingosajter nya!

Nya bingosajter, få 100 kr gratis!

De har kommit ett par nya bingosajter under 2010. En av dem är Utopia Bingo och de har helt klart varit en kaxig utanare till de stora bingosajterna. Utopia Bingo sticker ut med att visa upp alla sina avgifter och hävdar att de är mycket lägre än deras konkurrenter och att de därför gärna skyltar med dem. Utöver de så är de även den av alla bingosajter som har flest bingobonusar. Varje dag erbjuds du nya chanser att dubbla dina insättningar!

Utopia Bingo är en bingosajt helt på svenska, supporten, hemsidan, valutan och chatten. Du behöver inte ladda hem någonting utan allt är väldigt smidigt. Utopia Bingo har även en hemsida som designmässigt skiljer sig väldigt mycket från alla andra. Den är inte alls lika kantig och gulligt som de flesta andra utan har en lite mörkare och mer retro stil, något som jag tror att man antingen älskar eller hatar. Jag älskar den hur som helst!

Som ny spelare får du 100 kr gratis att prova på alla deras olika spel för. Allt du behöver göra är att ta en minut ur ditt liv för att registrera ett konto och det är det ju helt klart värt!

Registrera ett konto, snabbt och enkelt!

Det här inlägget postades i Utopia Bingo. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>